Unik Optik Hørsholm

  • Unik Optik Hørsholm, Hørsholm Midtpunkt 65, 2970 Hørsholm, Danmark View on Map
  • Sociale links:

Overblik

  • Jobopslag 0
  • Set 163
  • CVR nummer 27114253
  • Firmatype Butik

Virksomhedsbeskrivelse

Butikken er grundlagt i 1972, da centeret blev bygget.

Vi er din lokale optiker, som er uafhængig af kæder og kan derfor selv bestemme vores udvalg af briller, brilleglas og kontaktlinser, så du altid er sikker på at få den bedste kvalitet og nyeste teknologi.

Det giver dig en tryghed at du hos os, ved hvilke produkter vi forhandler, da vi kun fører mærkevarer og ikke gemmer dårlige produkter under eget privatlabel brand.

I vores synsprøverum bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine glas eller kontaktlinser altid tilpasset individuelt til dig. Vi laver også en udvidet måling, hvor du kan få taget billeder af din nethinde, samt måling af dit tryk i øjet. Billederne sender vi til nogle danske øjenlæger som vurderer om alt ser normalt ud, eller om der er behov for en yderligere undersøgelse. Denne udvidede måling koster 398,- kr. og laves med vores Fundus kamera

Vi har eget værksted hos Unik Optik, da det giver dig en mere faglig og personlig betjening. Vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Vi mener, det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet og monteret vores glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader Unik Optik, skal de være 100% i orden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage mails med nye jobmuligheder og nyheder om Optikjob.dk kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.