Opret praktikantprofil

Optikjob > Opret praktikantprofil

[vc_row css=”.vc_custom_1513339403770{padding-top: 70px !important;padding-bottom: 70px !important;}”][vc_column][careerfy_section_heading h_title=”Opret praktikantprofil”][vc_column_text]Er du studerende og skal i praktik, så opret en gratis praktikprofil og øg dine muligheder for at komme i kontakt med så mange butikker som muligt, så du selv kan bestemme hvor du vil i praktik.

Der er mange butikker rundt om i landet, som gerne vil have praktikanter, men ikke har været i stand til at komme i kontakt med de rette studerende. Det råder vi bod på her, hvor du som studerende kan lave en profil og skrive lidt om hvem du er, hvor i landet du søger praktikplads samt dine interesseområder.

Sådan opretter du en praktikprofil:

Du opretter en praktikprofil ved at klikke ’Tilmeld’ i øverst højre hjørne. Vælg Kandidat og udfyld de efterspurgte informationer såsom brugernavn, password m.m.

Du kommer nu ind på ‘Din side’, hvor du skal udfylde de resterende informationer på din profil.

Det er vigtigt, du får valgt Praktikant i Jobtype i drop-down menuen.

Udfyld så meget som muligt og skriv en beskrivende tekst om dig, så et kommende praktiksted kan få en fornemmelse af, hvem du er.

Bemærk at du ikke kan have en skjult praktikant profil, så du vil være synlig for alle virksomheder, der er logget ind med en virksomhesprofil. Din mailadresse samt telefonnummer bliver selvfølgelig ikke vist.

Når du har fundet din praktikplads, må du meget gerne skrive i toppen af din kandidatbeskrivelse (den frie tekst) at du har fundet din praktikplads. Eller kontakt os på mail@optikjob.dk, så vi kan tilføje det til din profil, så du ikke unødvendigt bliver kontaktet af virksomheder med tilbud om praktikplads.

Vi opfordrer til at gennemlæse Betingelser og privatlivspolitik.[/vc_column_text][careerfy_button btn_styl=”view2″ btn_txt=”Opret praktikantprofil” btn_url=”http://optikjob.dk/bruger-login/”][/vc_column][/vc_row]