Om os

Om Optikjob

Optikjob er optikerbranchens nye jobportal.

Optikjob er optikerbranchens jobportal, hvor vores mål er at samle alle jobopslag indenfor optikerbranchen, så du kun skal kigge et sted, hvis du vil finde en ny medarbejder/søge nyt job m.m. Hos Optikjob er det vores målsætning, at det skal være hurtigt og nemt at søge job og oprette jobopslag.

Udover almindelig jobsøgning, vil vi også tilbyde matchning imellem butikker og praktikanter fra de to erhvervsskoler, så vi gør processen lettere for alle.

Som jobsøgende vil du også kunne oprette dit eget anonyme CV og få tilsendt relevante jobopslag, når disse bliver offentliggjort.

Vi tilbyder også virksomheder at få tilsendt relevante cv’er fra aktive kandidater.

Vi vil også tilbyde firmaer at søge efter sælgere, agenter, distributører til deres produkter.

Så skal du finde en ny medarbejder, en ny praktikant, er du på udkig efter nyt job, eller er du blot nysgerrig og vil se ledige jobs, ja så er Optikjob det helt rigtige sted for dig.

Personen bag ved Optikjob er Morten Gammelmark, som bl.a. også laver brillemessen, copenhagen specs. Optikjob er ejet af Morten Løkke Gammelmark Holding ApS.

Se også Betingelser og privatlivspolitik og Handelsbetingelser

Se alle jobopslag her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

For at modtage mails med nye jobmuligheder og nyheder om Optikjob.dk kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nedenfor.