Om os

Optikjob > Om os
pexels-shvets-production-7176291

Optikjob: Matchmaking for optikbranchen

Velkommen til Optikjob, din partner i at finde det perfekte match mellem optikerbutikker og optikere. Vi forstår, at det kan være svært at finde den rigtige medarbejder eller dit nye drømmejob i branchen, men vi er her for at gøre det nemt for dig.

Som specialister i rekruttering indenfor optikerbranchen, hjælper vi optikerbutikker med at finde deres næste optiker og hjælper samtidig optikere med at finde deres drømmebutik at arbejde i. Vores erfaring og viden om branchen sikrer, at vi matcher de rette kandidater med de rigtige virksomheder, så begge parter får den bedste oplevelse.

Vi tror på, at en god kultur og et godt arbejdsmiljø er afgørende for en succesfuld ansættelse, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kandidater passer til den kultur, der findes hos vores klienter. Vi tager tid til at forstå dine behov og mål, både som arbejdsgiver og jobsøger, for at sikre, at vi finder den bedste match.

Så hvis du er på udkig efter en ny medarbejder eller drømmejob, tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Monique Willer

Butikschef

Jeg var så heldig at Morten hjalp mig med at finde mit nye job. Morten lyttede til mine ønsker om hvad det nye job skulle indebære, og i løbet af få uger, kunne jeg takke ja til et spændende nyt job. Hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefale at have Morten med på sidelinjen i jagten på et nyt job.

Christian Højgaard

Optiker

Jeg blev arbejdsløs og havde svært ved at finde nyt job grundet krisetider, så jeg besluttede mig for at kontakte Morten. Allerede samme dag havde han gang i sit netværk, og få timer senere var der bid fra en butik, som i dag er min arbejdsplads. Forløbet var over al forventning, så hvis man havner i en lignende situation, så er Mortens hjælp guld værd.