Jobsøger

Optikjob > Jobsøger
pexels-karyme-frança-1535907

Drømmer du om et nyt job?

Leder du efter nyt job nu, eller overvejer du at skifte job i fremtiden og vil præsenteres for spændende ledige job, når vi har dem, så kan vi hjælpe dig helt gratis.

Optikjob er et professionelt rekrutteringsbureau, der hjælper med at finde dit nye job, der matcher dig og dine ønsker.

100 % fortrolighed og gennemsigtighed!

Vi ved godt, at branchen er lille og der hurtigt kan gå rygter. Derfor garanterer vi 100 % fortrolighed, og oplysninger om dig vil KUN blive delt med en potentiel ny arbejdsgiver, når du har givet din accept til dette.

pexels-fauxels-3184465
pexels-cottonbro-studio-5989933

Kom godt i gang!

Dit første skridt mod en ny, spændende og berigende arbejdsdag tager du ved at kontakte os.

Vores passion er at matche optikere med det rigtige job, hvor de kan trives, blomstre og udvikle sig såvel fagligt som personligt. Ved at have detaljerede og nøjagtige oplysninger om dig og dine karriereønsker, har vi det bedste grundlag for at hjælpe dig videre i din karriere.

Dig!

Vi ved, at du har en meget høj værdi for en arbejdsgiver! Derfor er det yderst vigtigt, at vi i vores kontakt med hinanden får profileret dig rigtigt og finder frem til dine karriereønsker.

Derfor har vi i vores arbejde brug for et opdateret CV, som vi vil bede dig om at sende ved vores første kontakt med hinanden.

Som skrevet ovenfor, garanterer vi 100 % fortrolighed, og oplysninger om dig vil KUN blive delt med en potentiel ny arbejdsgiver, når du har givet din accept til dette.

pexels-tima-miroshnichenko-5912585

Sådan fungerer det!

Når vi ser et match imellem dig og en potentiel arbejdsgiver, så kontakter vi dig for at høre, om jobbet kunne være interessant.

Hvis du siger ja og giver samtykke, så sender vi CV til den potentielle arbejdsgiver med krav om 100 % fortrolighed.

Hvis den potentielle arbejdsgiver skulle have interesse i at indkalde dig til samtale, vil de meddele os det først, og derefter sætter vi jer i kontakt med hinanden, så I kan aftale en samtale.

Hvis jeres samtale ender ud med at de gerne vil ansætte dig, så tilbyder vi dig hjælp med at gennemlæse kontrakt, såfremt du ønsker dette.

Monique Willer

Optiker

Jeg var så heldig at Morten hjalp mig med at finde mit nye job. Morten lyttede til mine ønsker om hvad det nye job skulle indebære, og i løbet af få uger, kunne jeg takke ja til et spændende nyt job. Hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefale at have Morten med på sidelinjen i jagten på et nyt job.

Rikke Sass

Medejer Poul Stig Briller Hellerup

De seneste år har det været svært at finde personale til vores butikker. Når vi søgte gennem opslag på egne kanaler, var det ganske få ansøgninger, som kom til os og oftest ikke brugbare kandidater. Derfor havde vi lyst til at prøve noget nyt og kontaktede Morten fra Optikjob, som hjalp os hurtigt og nemt. Det gode ved at bruge Morten, udover den diskretion det giver, er uden tvivl, at han er en mellemmand, som kan spotte det rigtige match. Det minimerer spildtiden for alle parter, da der allerede er afstemt en masse paramenter inden mødet. Det kan koste dyrt at ansætte den forkerte, så heller bruge penge på at få hjælp til at finde den rigtige.

Aase Hansen

Ejer Albertslund Optik

Jeg henvendte mig til Morten fra Optikjob, da jeg ikke selv havde kunnet finde den nye optiker til butikken. Inden for 14 dage havde jeg ansat ønskekandidaten. Processen var hurtig og rigtig god og jeg kan varmt anbefale andre butikker at benytte Optikjob.

Christian Højgaard

Optiker

Jeg blev arbejdsløs og havde svært ved at finde nyt job grundet krisetider, så jeg besluttede mig for at kontakte Morten. Allerede samme dag havde han gang i sit netværk, og få timer senere var der bid fra en butik, som i dag er min arbejdsplads. Forløbet var over al forventning, så hvis man havner i en lignende situation, så er Mortens hjælp guld værd.