Om os

Optikjob > Om os
pexels-shvets-production-7176291

Optikjob: Matchmaking for optikbranchen

Velkommen til Optikjob, din partner i at finde det perfekte match mellem optikerbutikker og optikere. Vi forstår, at det kan være svært at finde den rigtige medarbejder eller dit nye drømmejob i branchen, men vi er her for at gøre det nemt for dig.

Som specialister i rekruttering indenfor optikerbranchen, hjælper vi optikerbutikker med at finde deres næste optiker og hjælper samtidig optikere med at finde deres drømmebutik at arbejde i. Vores erfaring og viden om branchen sikrer, at vi matcher de rette kandidater med de rigtige virksomheder, så begge parter får den bedste oplevelse.

Vi tror på, at en god kultur og et godt arbejdsmiljø er afgørende for en succesfuld ansættelse, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kandidater passer til den kultur, der findes hos vores klienter. Vi tager tid til at forstå dine behov og mål, både som arbejdsgiver og jobsøger, for at sikre, at vi finder den bedste match.

Så hvis du er på udkig efter en ny medarbejder eller drømmejob, tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match.

Rikke Sass

Medejer Poul Stig Briller Hellerup

De seneste år har det været svært at finde personale til vores butikker. Når vi søgte gennem opslag på egne kanaler, var det ganske få ansøgninger, som kom til os og oftest ikke brugbare kandidater. Derfor havde vi lyst til at prøve noget nyt og kontaktede Morten fra Optikjob, som hjalp os hurtigt og nemt. Det gode ved at bruge Morten, udover den diskretion det giver, er uden tvivl, at han er en mellemmand, som kan spotte det rigtige match. Det minimerer spildtiden for alle parter, da der allerede er afstemt en masse paramenter inden mødet. Det kan koste dyrt at ansætte den forkerte, så heller bruge penge på at få hjælp til at finde den rigtige.

Monique Willer

Butikschef

Jeg var så heldig at Morten hjalp mig med at finde mit nye job. Morten lyttede til mine ønsker om hvad det nye job skulle indebære, og i løbet af få uger, kunne jeg takke ja til et spændende nyt job. Hurtigt og effektivt. Kan varmt anbefale at have Morten med på sidelinjen i jagten på et nyt job.

Aase Hansen

Ejer Albertslund Optik

Jeg henvendte mig til Morten fra Optikjob, da jeg ikke selv havde kunnet finde den nye optiker til butikken. Inden for 14 dage havde jeg ansat ønskekandidaten. Processen var hurtig og rigtig god og jeg kan varmt anbefale andre butikker at benytte Optikjob.

Christian Højgaard

Optiker

Jeg blev arbejdsløs og havde svært ved at finde nyt job grundet krisetider, så jeg besluttede mig for at kontakte Morten. Allerede samme dag havde han gang i sit netværk, og få timer senere var der bid fra en butik, som i dag er min arbejdsplads. Forløbet var over al forventning, så hvis man havner i en lignende situation, så er Mortens hjælp guld værd.